Prof. Dr. Ujang Sumarwan,M.Sc. selaku dekan Fakultas Ekologi Manusia (FEMA) dengan bangga menyerahkan kembali piala bergilir IPB Art Competition kepada Rektor IPB Prof. Dr. Arif Satria, SP, MSi.

IAC merupakan ajang kompetisi seni mahasiswa antar fakultas yang diadakan unutk menjaring bakat dan memberikan wadah apresiasi senin mahasiswa. Kompetisi ii memiliki banyak cabang, yaitu cabang tari, drama, hingga perkusi.

Penyerahan piala berglir IAC yang didapatkan pada kompetisi di tahun 2019 meruapakn salah satu langkah optimis FEMA dalam menghadapi kompetisi IAC 2020. Tahun lalu putra dan putri kebanggaan FEMA sudah berhasil merebut Juara Umum IAC dan FEMA optimis ditahun ini akan terulang kembali. Pada hari yang sama, Dekan FEMA juga mengantar putra putri terbaik FEMA untuk berjuang di ajang IAC.

Prof. Dr. Ujang Sumarwan, M.Sc. as dean of the Faculty of Human Ecology (FEMA) proudly handed back the rotating trophy of IPB Art Competition to the Rector of IPB Prof. Dr. Arif Satria, SP, MSi.

IAC is an arena of student art competition between faculties held to capture talents and provide a forum for student art appreciation. This competition has many branches, namely dance, drama, and percussion.

The surrender of the IAC trophy obtained at the 2019 competition was one of the optimistic steps of FEMA in facing the 2020 IAC competition. Last year the proud sons and daughters of FEMA had won the IAC General Champion and the optimistic FEMA this year would be repeated. On the same day, the Dean of FEMA also accompanied FEMA’s best sons and daughters to fight in the IAC event.

-Mebumi dan Mendunia-